En el municipi de Calldetenes (Osona) a 2 Km. del nucliurbà. S’hi arriba per camí de terra, però totalment accessible amb cotxe o bus.

 

En tren:

Renfe fins a Vic,amb la línea Barcelona-Puigcerdà (R3) i després a l’estaciód’autobusosSegalés que hi ha al costat mateix, el bus urbà Vic –Calldetenes (L4) –Horaris

Empresa Sagalés (Tel.93 889 25 77, www.sagales.com) amb la línia Barcelona - Vic.

Atenció: Tingueu en compte, que el bitllet no està integrat amb el de Barcelona- Vic, però el podreu adquirir en la mateixa estació, abonaments de 10 viatges( T-10) a un preu de 9 €. El diumenge no hi ha servei de bus.

Si marxeu un dia feiner amb el bus, haureu d’haver comprat els abonaments a l’estació de Vic o adquirir-los a Calldetenes al forn de pa Pere Mas, (en horari de botiga) o a l’Ajuntament.

Un cop a Calldetenes ( parada Pl. Onze de Setembre) hi ha uns 2 Km. fins al terreny, que a peu tardareu uns 25 minuts.

 

Amb cotxe particular: 

Si veniu per la C-25 enllaceuamb la C-17( eix transversal) fins la sortida 57. Seguiu per la N-141-D fins a Calldetenes. En arribar a la primera rotonda, a l’esquerra i a la próxima rotonda també a l’esquerra(us trobareu davant l’escola) cap el carrer Girona i seguim fins que trobem un camí de terra que us portarà fins al terreny.

Localització