El terreny d'acampada

 

Terreny d’acampada d’ús exclusiu per a entitats juvenils de lleure: Minyons escoltes i esplais

El nostre terreny d’acampada, al costat mateix de l’antic mas El LLió, té una extensió de 3.000 m2 d’herba, tot en un mateix pla que permet l’acampada amb tendes per unes 40 persones i un petit bosc d’alzines i roures que enfilen cap a un turonet des de on es pot veure la Plana de Vic. També hi ha un roure centenari que ofereix una bona ombra els dies de més calor.

El terreny disposa d’unes porteries de futbol, per facilitar als joves la pràctica d’aquest esport o fer tot tipus de jocs i activitats. També al bosc i una gran esplanada per posar les tendes.

Es pot ferfoc (sempre amb fogonet) en el mateix terreny o dins l’aixopluc, on ja hi ha un espai habilitat.

Capacitat

Un mínim de 15 persones i un màximde 40

Totsels permisos: foc, comunicació a l’ajuntament, DARP-Forestals i a nosaltresmateixos, se n’encarregaCampaments i més

L’Aixopluc

Amb capacitat per unes 30 persones, estàequipatamb una pica ambaigua potable (de xarxa)llum, endolls, nevera, estanteries, W.C., una barbacoa per cuinaramb el fogonet i llums exteriors, solars. A l’estiu també hi ha una dutxa.

Reciclem?

Al nostre municipi es fa el reciclatge de residus des de l’any 2002 i així, entre tots contribuïm a la millora del mediambient. Per això hi trobareu un contenidor per cada resiu i podreu separar: vidre, orgànica, material reciclable i rebuig.

L’àrea d’aportació municipal per dipositar els diferents residus es troba a uns 800 m., però si no disposeu de vehicle, nosaltres mateixos ens fem càrrec de portar-hi la brossa.